Kayıt Ol

Aldığım Takipçiler Düşer mi? - Smmbi.com

Aldığım Takipçiler Düşer mi? - Smmbi.com


Aldığım Takipçiler Düşer Mi?

Aldığınız takipçilerin kategorisine, kalitesine göre değişen bir durum olduğu için ne yazık ki tüm hizmetlerimizde sizlere garanti vermemekteyiz. Yabancı takipçi satın al işlemlerinizde düşüş oranları az olacağı gibi Türk takipçi satın alma işleminizde biraz daha yüksek düşüş oranları olabilmektedir. Çünkü biliyorsunuz ki takip eden kullanıcılar gerçek kişilerin hesaplarıdır ve eğer içeriği beğenmez ise takipten çıkabilir, bu durum sizin takipçi sayınızın düşmesine neden olur. Eğer aldığım takipçiler düşmesin diyorsanız garantili takipçi paketleri kategorimizi incelemenizi öneririz. Düşmeyen takipçi hizmetlerini Smmbi.com sosyal medya paneli olarak sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Garantili Takipçiler Nedir, Düşme Yaşanır Mı?

Garantili Takipçiler takipçilerinizde düşüş yaşandığında ( genellikle %5 -10 ) tekrar size takipçi gönderen sistemdir. Bu sayede düşüş yaşasanız bile anında hissedilmeden hesabınıza düşen takipçiyi hiç bir ek ücret yollamadan geri yollayabilirsiniz.

Garantili Aldığım Takipçiler Düştüğünde Tekrar Ücret ile mi Telafi Yapıyorum?

Tabi ki de hayır. Düşen takipçileriniz için geri hiç bir ek ücret, gizli ücret olmadan geri tek bir buton ile gönderim yapabilirsiniz. Telafi butonu telafili hizmetlerimizde bulunmaktadır, sipariş tamamlandıktan 24 saat sonra aktif hale gelmektedir. Bu butonu kullanmak için siparişinizin Telafi Koşullarını karşılaması gerekmektedir.

Telafi koşulları nelerdir isterseniz bir göz atalım;
  1. Siparişinizin, sipariş başlangıç sayısı altına düşmemesi gerekmektedir,
  2. Telafinin gerçekleşmesi için en az %15-20 oranında düşüş gerçekleşmesi gerekmektedir,
  3. Telafi süre aşımına uğramaması gerekmektedir ( 30 gün telafili hizmet süresi dolmuş ise),
  4. Siparişteki ilgili profilin kullanıcı adının değiştirilmemesi gerekmektedir,

Bu maddeleri karşılamaz ise siparişinizin telafi hakkı yanacaktır. Sorun yaşamamak adına yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurmalı ve tüm koşulları sağladığınızdan emin olmalsınız.

Takipçi Yolladıktan Sonra Kullanıcı Adımı Değiştirsem Yada Hesabımı Gizlesem Takipçi Hala Gelir mi?

Maalesef ki, bu durumlarda aktarım yapılamaz. Bunun için kullanıcı adınızı değiştirmemeniz gerekmektedir. Hesabınızı gizliye almamanızı (hesabınızı gizliye alsanız bile işlem yapılırken herkese açık hale getirmenizi ) öneririz. Aksi takdirde tüm sorumluluk size aittir. Unutmayın ki, gizli hesaplara takipçi, beğeni, izlenme vb. hiçbir hizmet aktarımı yapılamamaktadır.