Kayıt Ol

Smm Panelde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Smm Panelde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Smm Panelde Dikkat Edilmesi Gerekenler

1- Siparişiniz tamamlanmadan, aynı bağlantıya sipariş oluşturmayın

Bu yaptığınız davranış, ne siparişinizi jet hızında teslim ettirecek, nede gereğinden fazla gönderecek. Aksine 10-15 dakikada teslim edilecek bir siparişi siz saatlerce elde edemezsiniz. Hatta ve hatta belki bakiyeniz yanıcak. Bir tane sipariş oluşturun, tamamlansın. Ardından başka bir siparişi rahatlıkla oluşturun.

2- İşlem adresi kısmına dikkat edin

Takipçi satın aldığınızda işlem adresi link kısmına kullanıcı adınızı girdiğinizde başında "@" işareti kullanmayın. Instagram kullanıcı adınız "smmbi_com" ise, direkt düz yapıştırın. Beğeni, izlenme gibi gönderiyle etkileşimde bulunduracak siparişlerinizde kullanıcı adınızı veya profil linkinizi girmeyin. Harikulade yeteneklerimiz olmadığı için siz profil linkinizi yazdığınızda hangi fotoğrafınıza beğeni göndereceğimizi bilmediğinden maalesef işlemlerinizi gerçekleştiremiyoruz. O yüzden daha pratik olan direkt olarak görsel linkinizi atmanız daha makul olacaktır.

3- Servis açıklamalarını okuyun, dikkat edin

Servis açıklamalarını okuyun, zararı yoktur hatta faydalıdır. En fazla 15 saniyenizi alacak bir aktivite. Servis açıklamalarında biyografi yer almıyor. Aksine servis hakkında bilgiler yer alıyor. Ne zaman başlayacağı, ne kadar sürede tamamlanacağı, garantisi var mı yok mu, bizden hangi bilgiyi istiyor gibi.

4- Gizli hesaplara işlem yapılamaz

Gizli hesaplara takipçi, beğeni, izlenme ve bunun gibi hiç bir etkileşim gönderilmemektedir. Bu şirket politikası değil, değişmeyen ana kuraldır. Bizim göremediğimiz fotoğrafa, Instagram APIsi nasıl yanıt vermiyor.

5- Kredi Kartı ödemelerine bildirim yapmayın

Site üzerine entegre edilmiş, WEEPAY, PAYTR gibi online sanal pos çözümleri üzerinden kredi kartınızla, sanal kartınızla veyahut Havale/EFT seçeneğini ile ödeme yaptıysanız boş yere ödeme bildirimi için destek talebi oluşturmayın. Her şey doğruysa ve şüpheli bir işlem yoksa eğer 0-15 dakika içerisinde bakiyeniz otomatik olarak eklenecektir. 15 dakikayı aşması durumunda güzel bir dille site yetkilisine durumu bildirin; o da direkt olarak çözüm merkezinden gerekli işlemleri başlattırır.

6- Aynı işlem için iki kere destek talebi oluşturmayın

Destek almanız en büyük hakkınız. Ama sizin gibi bekleyen ve çözüm isteyen yüzlerce müşteri var. Siz bir adet sorununuz için birden fazla destek talebi oluşturmayın. İstiyorsanız oluşturun, sorununuz daha hızlı çözülmeyecektir.

7- Doğru ve net destek talepleri oluşturun

Destek talebi oluştururken gerçekten daha hızlı sonuç almak istiyorsanız, sorun yaşadığınızın siparişinizin numarasını yani id'sini destek talebi oluştururken bildirin.

8- Siparişinizi oluşturmadan önce teyit edin

Ne kadar aceleniz olursa olsun, siparişinizi oluşturmadan önce göz gezdirin. Hatalı bir yer varsa düzeltin, aksi halde bu siparişinizin telafisi yapılmayabilir.

9- Siparişim kısmen tamamlanıp kalanı iade edildi ne yapmalıyım?

Bir kısmı tamamlanan siparişlerinizin tamamlanmayan kısmını sistem otomatik olarak iade eder. Bu durumda tekrar sipariş geçmenizi öneririz. Sistemsel yada sağlayıcılar tarafından spam filtrelemesi olduğunda eksik gönderim olur bu hususta diğer gün tekrar deneyebilirsiniz yada farklı servisler tercih edebilirsiniz. Genel de eksik tamamlanmasının sebebi sunucunun o an almış olduğunuz miktar kadar gönderim yapamamasından kaynaklıdır ve bazı servisleirmiz sürekli eksik gönderim yapar bu maliyete bağlı değişkenlik göstermektedir genelde pahalı servisler daha iyi ve sağlam olmaktadır bu durumda pahalı sunuculara yönelmenizi önermekteyiz.

10- Takipçilerim Düşüyor Ne Yapmalıyım?

Hesaplarınıza gönderdiğimiz takipçiler tamamen kişisel hesaplardan oluşmaktadır ve gönderilen hesapların takipten çıkma özgürlüğü bulunmaktadır. Bir örnek verecek olursak; siz nasıl ki tanımadığınız kişileri takip etmek istemezsiniz bu durumda aynıdır takip edenler sizleri tanımadığı için takibi geri çekmektedir. Bot takipçilerde ise durum tamamen farklıdır in-aktif hesap oldukları için instagram bir süre sonra bu hesapların farkına varıyor ve hesapları instagram bünyesinden kaldırıyor yada onaya düşürüyor buda sizlere düşüş olarak yansımaktadır. SMMBİ alınan bot takipçilerin hiç birinde garanti vermemekte ve bu durumu sözleşmede açıkca belirtmiştir.

11- Siparişim Neden İptal Edildi?

  • Profiliniz gizli ise sistem siparişinizi iptal eder. Lütfen gizlilik kontrolü yapın.
  • Bazı servislerde sistem sizden link yerine sadece kullanıcı adı girmeniz ister bu hususa dikkat edin.
  • Servislerin maksimum gönderim miktarlarını aldığınızda 2.kez sipariş verirseniz sistem siparişiniz iptal eder.
  • Siparişlerinizde bu durumlar yoksa ve 24 saat geçmiş ise lütfen destek bölümünden bizlere ulaşınız.

12- API Nedir?

Application Programming Interface olarak bilinen programlar arası haberleşmeyi sağlayan bir ara yüzdür. Sitemizde bulunan API dokümanımız yardımı ile kendi internet sitenize bizim API’mizi bağlayıp satış yapabilirsiniz. Bunun için basit programlama bilgisi sahibi olmanız gerekir. Eğer bir SMM panel sahibiyseniz SMM sağlayıcınız ile iletişime geçerek bizim API’mizi bağlatabilirsiniz. API bağlantıları konusunda teknik destek sağlamamaktayız.