Kayıt Ol

Google Harita Hizmetleri

Google Harita Hizmetleri


Google Harita Hizmetleri

Smmbi, uzun yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren bir sosyal medya panel hizmetidir. Öncelikle hatırlamayanlar için sosyal panelleri işlevlerinden bahsetmek isteriz. Yaptığımız işlemler tam olarak sosyal medya hesaplarınızın takipçisini arttırmak ve aktifliğini en üst düzeye çıkarmaktır. Smmbi.com olarak bizlerin nihai hedefi, siz değerli müşterilerimizin sosyal medyayı daha verimli bir şekilde kullanmalarıdır. Firmamız sizlere Google Harita Hizmetleri üzerinden sağlanan çeşitli hizmetleri de sunmaktadır.

Google Haritalar Yorum + 5 Yıldız

Bu hizmetler arasında en çok talep gören ise %100 organik harita yorum hizmetidir. Bu hizmetimiz profesyonel olarak yürütülmektedir. Sizleri Google Haritalar üzerinde üst sıralara çıkaracak 5 yıldızlı yorumları içermektedir. Yani küçük bir örnekle açıklamak gerekirse İstanbul Levent’te bir lastikçi iseniz kişilerin sizi bulması oldukça zor olacaktır. Ancak Smmbi.com üzerinden Haritalar yorum hizmeti alırsanız kişiler arama motorunda bu bölgede bir lastikçi aradığında işletmenizin ismi çıkacak ve aldığı hizmetten memnun yüzlerce kişinin puanlaması bu kişiye gözükecektir. Bu bağlamda günümüzde birçok işin internet üzerinden yürüdüğü düşünülürse işini düzgün yapan firmaların bu tarz hizmetler alması gayet olağan bir durumdur.

Google Haritalar da gereken özeni göstermeyen işletmenin satışlarını ya da verdiği hizmeti arttırması oldukça zordur. Çünkü günümüzde kişiler bir ürün ya da hizmet alacakları zaman ilk olarak internete girmektedir. Bu konuyla ilgili kısa bir araştırma gerçekleştirilmiştir. Smmbi.com olarak bizler bu alanda gerçekten güvenilir olan firmalara hizmet veriyoruz. Onların Google işletme hesaplarını 5 yıldızlı organik Türk yorum ile donatıyoruz.

Platformumuzda görüldüğü üzere oldukça uygun bir fiyata firmanızın satışlarını ya da verdiği hizmeti arttıracak bir yöntemi sizlerle buluşturuyoruz. Alanında uzman personellerimiz hızlı bir şekilde koordine olmaktadır. Böylece yorumları farklı kişilerden 5 yıldızlı olarak aktarmaktadır. Almak istediği hizmet ile ilgili bir araştırma yapan kişi ise Google da sizle ilgili farklı değerlendirmelerden oluşan yorumları görecektir. Bu da karar alma aşamasında kişilerin sizin şirketinizi tercih etmesine neden olacaktır. Panel çalışanlarımız tarafından yapılan yorumların her biri farklı kişilere yazdırılmakta ve farklı hesaplardan işlenmektedir. %100 organik harita yorum hizmeti ise tam olarak amacına uygun olarak hazırlanmış parametrelerden oluşmaktadır. Bunun yanında hizmetimizi paket halinde değil yorum bazında satın almanız da mümkündür. Uygun fiyatlarla satışa sunulan bu hizmeti en az 10 müşteriden 5000 kişiye kadar arttırmanız mümkündür.

Google Haritalar İşletme Kayıt İşlemi 🚩

Smmbi.com olarak sadece yorum hizmeti değil aynı zamanda hacminizi arttıracak kayıt işlemlerini de gerçekleştirmekteyiz. Özellikle yerel firmaların müşteriye ulaşabilme anlamında oldukça fazla sorun yaşadıkları bilinmektedir. Hal böyle olunca Google Haritalar İşletme Kayıt yaptırmak son derece elzem bir durum olmaktadır.  Türkiye’nin öncü sosyal medya panellerinden biri olarak bizler firmanızı üst sıralara taşıyacağız. Hizmet kalitenizi arttıracak adımlar atıyoruz. Google Haritalar üzerinden işletmelerini firmamız üzerinden kayıt ettiren kuruluşların hizmetlerinde %75 oranında bir artış söz konusudur. İnternet üzerinden hizmet verilmesi müşterilere daha kolay ulaşılmasını sağlar. Ayrıca ufak bir ilçede dahi olsanız tercih edilmenizi sağlayacaktır. Ufak bir şehrin kör noktasındaki dükkanı bile Smmbi.com Google Haritalar vasıtasıyla öne çıkarmayı taahhüt ediyoruz.

Smmbi.com firmasında fiyatların oldukça uygun olmasının sebebi müşteri devamlılığının sağlanmasıdır. Devamlı olarak bizlerden hizmet alan müşteriler, sadece harita değil farklı hizmetlerde almaktadır. İşletme kaydı yaptırmayan işletmelerin mutlaka internet üzerinde aktif olmalarını öneriyoruz. Çünkü fizikî olarak hizmet veren bir dükkan internet üzerinden ulaşılamaz ise maalesef müşteri hacmini arttırması mümkün değildir. Bu bağlamda size hiç bir şey bırakmadan biz devreye giriyor ve direkt satış arttırmaya odaklı bir proje olan Haritalarda İşletme kaydını sizin için en uygun fiyatla gerçekleştiriyoruz.

Dahası...


Türkiye’nin öncü sosyal medya panellerinden biri olarak öne çıkan Smmbi.com, hem yorum hem de kayıt hizmeti vermesiyle de müşterilerinin beğenisini kazanmış durumdadır. Sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşarak her türlü sorunuzu yöneltebilir ve aklınızdaki karışıklıkları giderebilirsiniz. Ayrıca firmamız üzerinden hem Harita işletme kayıt hem de harita yorum paketi satın almak isteyenlere özel fiyatlar da oldukça rağbet görmektedir. Burada yapılması gereken ise her iki paketi de seçmek ve bizlerle iletişime geçmek olacaktır. Satın alma işlemi sonrası sizin bilginiz olmadan hiç bir işlem yapılmamaktadır. Atılan her adım an be an size iletilmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren panelimiz, şeffaflık ilkesiyle firmaların kabul etmeyeceği hiç bir işlemi yapmamaktadır. Haritalar yorum hizmeti ise tamamen güvenilir firmalar için çalışılmaktadır. Bu durumda düzgün yorumlar ile kullanıcı deneyimlerini tam anlamıyla net bir şekilde kişiye aktarılmaktadır. Yani sizden hizmet almak isteyenler Google'da sizlerle ilgili yapay yorumlar değil gerçek yorumlar görecektir.