Kayıt Ol

Reklam Hesabı Sorunları ve Reklam Sorun Çözümleri

Reklam Hesabı Sorunları ve Reklam Sorun Çözümleri

Reklam Hesabı Sorunları ve Reklam Çözümleri

Reklam Hesabı Sorunları ve Reklam Çözümleri birçok işletmenin karşılaştığı sorunlar arasında yer almaktadır.Reklam hesaplarının, çevrimiçi pazarlama kampanyalarının temel taşı olduğu düşünüldüğünde, bu tür sorunların nasıl ele alınabileceğini anlamak çok önemlidir.  Ne yazık ki reklam olmadan hızlı bir yükseliş kesinlikle mümkün değildir. Bu yüzden reklam verirken yaşadığınız tüm sorunlar için Bir Sosyal Medya Uzmanına ihtiyacınız olabilir.

Instagram hesabınızda karşılaştığınız en sık sorunlardan bazıları şöyledir;

  • Bir hata oluştu,
  • Reklam hesabı bulunamadı,
  • Reklam yayınlanmıyor,
  • Reklamın değerlendirmede (+24 Saat sürede onaylanmayan reklamlar),
  • Oluşturabileceğiniz işletme hesabı sınırına ulaştınız,
  • Bir sorun oluştu,
  • Ödeme yöntemini doğrulama,
  • Geçersiz ödeme yöntemi,

gibi bir çok hatayla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu sorunlar genelde yeni bir güncelleme kaynaklı olabilir yada hesap değişikliği yapma kaynaklı olabilir. Aradaki entegrasyonun bozulması dolayısıyla Instagram hesabınızın reklamları sağlıklı bir şekilde veremeyebilirsiniz. Ne yazık ki bu durum çok can sıkıcı bir durumdur.

Biz Smmbi.com ailesi olarak sosyal medya hizmetleri paneli üzerinden yaşadığınız sorun ne olursa olsun Reklam Hesabı Sorunlarınız için sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz. Reklam hesabı çözümlemesi yapıp çözümleriz. Eğer sonrasında tekrar sorun yaşamanız durumunda herhangi bir ücret talep etmeden ücretsiz çözümlüyoruz. Bu durumda istisnaî olarak iki faktör vardır; marka-telif hakkı ihlali yada reklam ilkelerine uygunsuzluk durumlarıdır. Eğer bu hususta bir sorun yoksa hesabınızda reklam sorunu çözümlemeniz ücretsiz olarak ekibimiz tarafından yapılacaktır. Ayrıca belirtmek isteriz ki reklam hesabı çözümleme hizmeti satın aldığınızda dikkat edilmesi gereken noktalarda sizleri bilgilendirmekteyiz. Bunlar altın niteliğinde olup kullanıcıların daima ihtiyaç duyacağı bilgilerdir.

Sonuç olarak, reklam hesabı sorunlarıyla başa çıkmak, dijital pazarlama stratejilerinizi daha başarılı hale getirmenin önemli bir parçasıdır. Bu yüzden Reklam hesaplarınızı düzenli olarak izleyin ve sorunları çözmek için gerekli adımları atın.

Eğer sizde reklam hesabı sorunlarınızı en kısa sürede çözmek istiyorsanız. Hiç şüphesiz reklamlarınızı sorunsuz bir şekilde yönetmek istiyorsanız; bizlere 0 (553) 229 95 54 numaramızdan WhatsApp yoluyla ulaşabilirsiniz