Kayıt Ol

SMM PANEL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR ?

SMM PANEL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR ?


SMM PANEL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR ?

Smm Panel; (Social Media Marketing) sosyal medya marketi demektir. Bu sistem Smm Panel tüm sosyal medya hizmetlerini tek çatı altında toplar. Aradığınız tüm hizmetleri tek bir yerde bulabileceğiniz bir kolaylık sunar. SmmBi Türkiye'nin en büyük smm panellerinden bir tanesidir. Hızlı ve güncel hizmetleri tek çatı altında toplayan güvenilir ve hızlı hizmetleri alabileceğiniz çok kaliteli bir paneldir.

Smmbi.com

Günümüzde birçok insan sosyal medya uygulamaları üzerinden gelir elde etme hayalini kurmaktadır. Tabii ki bunun için takipçinizin fazla olması gerekmektedir. Eğer daha önce sosyal medya hesabı açıp, takipçi toplama işine girişmişseniz bunun ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Bu zorluğu aşamayan kullanıcılar için SMM panelleri bulunmaktadır. Kullanıcılar bu noktada güvenilir, ucuz ve hızlı çalışan SMM panel arayışına girmektedir. Siz değerli kullanıcılar için smmbi.com markasını oluşturmuş bulunmaktayız. Oluşturduğumuz bu marka müşteri odaklı çalışarak sizleri mutlu etmeyi amaçlamıştır. Mutlu ve memnun müşteriler markamızın yegane isteğidir.

Smmbi Hizmeti Nasıl İşler?

SMM paneller internet aleminin bir bayisidir. Bu bayiler içinde sosyal medya kullanıcıları barındırmaktadır. Dilediğiniz sosyal medya uygulamasına bu takipçileri yönlendirerek hizmet satın alabilirsiniz. Bu hizmetler arasında beğeni, takip, yorum gibi etkileşimi arttıracak hizmetler bulunmaktadır. İnternet üzerinde bulunan SMM paneller genellikle tek bir sosyal medya uygulamasına yönelik çalışmaktadır. Fakat smmbi.com siz değerli kullanıcılar için birçok sosyal medya mecrasında hizmet vermektedir. Twitter, Twitch, Spotify, Linkedin, InstagramYoutube ve Tiktok siteleri üzerinde işleyen hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Markamızın bünyesinde sizler için hazırlanmış paketler yer almaktadır. Bu paketler sayesinde markanızı veya işletmenizi çok daha fazla insanın önüne çıkarmanız mümkündür. Bir paket alarak binlerce takipçiye ulaşmanız son derece kolaydır. Bu takipçilere ulaştıktan sonra sosyal medya uygulamaları sizleri diğer insanların karşısına çıkaracaktır. Bu sayede ardı arkası kesilmeyen bir takipçi listesine ulaşmanız mümkündür.

Kullanıcıların büyük bir kısmı SMM panel fiyatlarından yakınmaktadır. Kullanıcılar Smmbi.com markası sayesinde fahiş fiyatlardan kurtulur. Dahası uygun fiyatlara kaliteli hizmet satın alabilirsiniz. Markamız bünyesinde birbirinden farklı sosyal medya uygulamaları için takipçi satın alır, beğeni satın alır veya yorum satın alırsınız. Satın alım işleminden sonra alımını gerçekleştirdiğiniz hizmet kısa süre içinde tarafınıza iletilmektedir.

Smmbi Organik Kitleye Zarar Verir Mi?

Zamanı olmayan kullanıcılar için kısaca cevap vermek gerekirse Smmbi.com markasından satın alacağınız hizmetler sosyal medya hesabınıza zarar vermemektedir. Yani organik kitlenize herhangi bir olumsuz yanı bulunmamaktadır. Bundan dolayı rahatlıkla satın alır ve kullanmaya başlarsınız.

Detay isteyen kullanıcılar için açıklama yapmak gerekirse smmbi.com sitesinden satın almış olduğunuz hizmet tarafınıza tek seferde yollamaz. Bundan dolayı uygulamalar takipçi satın aldığınızı anlamaz. Satın almış olduğunuz takipçiler, beğeniler ve yorumlar zamana yayılarak doğal bir şekilde hesabınıza gönderilmektedir. Örnek vermek gerekirse 10 bin takipçi satın alan bir müşterinin satın almış olduğu takipçiler uygulamaların anlayamayacağı şekilde zamana yayarak hesaba gönderilir. Yani 10 bin takipçi birden, aynı anda, hesabınıza gönderilmez. Bu sayede elinizde hali hazırda bulunan kitle bu durumdan etkilenmez.

Ayrıca SMM panellerde birbirinden farklı birçok türde takipçiler bulunmaktadır. Türk takipçiler, yabancı takipçiler veya Türk – Yabancı karışık takipçiler mevcuttur. Bu kitleden dilediğinizi satın alır ve hesabınızın takipçisini arttırırsınız.

Yapmış olduğunuz içeriğe göre bu kitlelerden uygun olanını satın alabilirsiniz. Mesela bir Youtube kanalınız veya Istagram sayfanız varsa ve hazırlamış olduğunuz içerikler evrenselse yabancı ve Türk takipçilerin bulunduğu karışık paketten satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Fakat durum tam tersi bir şekildeyse, yani yapmış olduğunuz içerik yalnızca ülkemizde bulunan kullanıcılara hitap ediyorsa (Türkçe dil kullanılıyorsa) Türk takipçileri satın almanız daha doğru bir karar olacaktır.

Smmbi.com Nasıl Çalışır?

Hizmet satın almak isteyen kullanıcıların birçoğunun aklında bu soru yer almaktadır. Markamızın sitesinde bulunan kayıt olma tuşuna tıklayarak birkaç basit işlem ile sisteme kayıt olabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturmak için ana sayfada yer alan ‘ücretsiz kayıt ol’ butonuna tıklayarak son derece sağlam çalışan sistemimize kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için kullanıcı adı belirlemeniz, e-posta adresinizi girmeniz, telefon numaranızı gireminz, isim ve soy isimi girmeniz, varsa internet sitenizi belirtmeniz, daha sonra şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir. Tüm bu adımları atlamadan ve dikkatli bir şekilde doldurduktan sonra sisteme kayıt labilirsiniz.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra oluşturmuş olduğunuz hesaba giriş yaparak paketlerden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Smmbi.com Üzerinden Hangi Hizmetleri Satın Alabilirim?

Smmbi.com markamızın bünyesinde işinize yarayacak birbirinden farklı hizmetler bulunmaktadır. Bu hizmetlerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

-Instagram takipçisi satın alabilirsiniz. Bu alanda Türk, yabancı, karışık takipçiler satın alabilirsiniz.

Instagram beğenileri satın alabilirsiniz. Bunu yaparken Türk beğenileri, yabancı beğenileri, karışık beğeniler, geçmiş paylaşımların tamamının beğenilmesi gibi paketleri satın alabilirsiniz.

Instagram otomatik izlenme hizmeti satın alabilirsiniz. Bu sayede reels gibi videolarınız çok daha fazla izlenir ve keşfete çıkabilir.

Instagram otomatik yorum hizmeti satın alabilirsiniz. Bu sayede hesabınızda bulunan etkileşim oranı oldukça fazlalaşacak ve hesabınız önerilmeye başlayacaktır. Ayrıca yorum satın alırken yüksek takipçi sayısına sahip olan sayfalardan alma şansınız da bulunmaktadır. Tabii ki ücreti normal hesaplara nazaran çok daha fazla olacaktır. Fakat uygunluğunu hâlen korumaktadır.

Instagram uygulaması içinde yüksek takipçisi olan hesaplara hikaye paylaştırma işlemini yaptırabilirsiniz. Bu sayede hesabınıza organik takipçi gelme olasılığı artacaktır. Bu hizmeti satın aldıktan sonrası size bağlıdır. Kaliteli ve dikkat çekici içerikler oluşturabilirseniz organik takipçilerinize ulaşabilirsiniz.

Youtube üzerinden videolarınızın izlenmesi için satın alım gerçekleştirebilirsiniz. İzlenme, yorum, beğeni, abone, canlı yayın izlenmesi ve reklam izlenmesi gibi son derece detaylı hizmetleri bulunmaktadır. Aynı zamanda 4.000 saat izlenme sınırına ulaşamayan kullanıcılar buna özel paketler satın alarak anında 4.000 saat izlenme sınırına ulaşır ve para kazanma özelliğini aktif eder.

Dahası...


Telegram, Twitch, Facebook, Pinterest, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında etkileşiminizi arttıracak daha birçok hizmeti smmbi.com smm paneli üzerinden uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Yukarıda bulunan hizmetlerin detaylarını öğrenebilmek ve markamız üzerinden satışa sunulan hizmetlerin tamamına ulaşmak için smmbi.com adresine gidebilirsiniz. Sistemimizde bütün kullanıcılar düşünüldüğünden dolayı yalnızca pahalı paketler bulunmamaktadır. Her bütçeye uygun olan paket skalamız sayesinde dileyen herkes tarafımızdan hizmet satın alabilir.

Tarafımıza başvuran bütün müşterilerimiz yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde tamamı mutlu ayrılmaktadır. Sizler de mutlu müşterilerimizin arasına katılmak isterseniz uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetlerimizden yararlanırsınız.

Bayilik hizmeti sunan markamız tamamen otomatik çalıştığından dolayı satın alımlarınızın teslimatı konusunda herhangi bir aksama söz konusu değildir. Tam otomatik sistemimiz sayesinde satın alım işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştiği an hizmetimiz tarafınıza iletilmeye başlamaktadır. Hız, güven ve işlevsellik arayışınız varsa smmbi.com markamızı tercih edebilirsiniz.