Kayıt Ol

Takipçilerim Düşüyor, Bunun İle İlgili Ne Yapmalıyım?

Takipçilerim Düşüyor, Bunun İle İlgili Ne Yapmalıyım?

Takipçilerim Düşüyor, Bunun İle İlgili Ne Yapmalıyım?

 

Hesabınıza gönderilen takipçiler gerçek kişi hesapları yada bot takipçi hesaplarından oluşmaktadır. Gönderilen hesapların tabi ki takipten çıkabilme ihtimalleri yada bot hesapların silinmesinden kaynaklı bir düşüş yaşanabilmektedir.

Buna şu şekilde anlatabiliriz. Örneğin siz tanımadığınız birisini Instagramda takip etmek istemezsiniz. Sizi takip eden kişiler de sizleri tanımadığı için takibi geri çekebilirler.

Ancak bot gerçek olmayan takipçi satın aldıysanız bu durum tamamen farklıdır. Aktif olmayan hesap oldukları için Instagram bir süre sonra bu hesapları fark edebilir. Bu durumda hesapları kendi bünyesinden kaldırır yada hesabı pasife alır. Buda sizin hesabınıza takipçi düşüşü olarak yansır. Eğer telafili türk takipçi hizmetleri kullandıysanız düşenler için ücretsiz telafi hakkınız olacaktır.


Bu sebeple takipçi sayısı düşüşü için telafi garantili türk takipçi hizmetleri kullanmaya özen gösterin, hizmeti aldığınız yerin güvenilirliği burada çok önemlidir. Telafi garantisi verip sonrasında bu hizmeti vermeyen yüzlerce Smm Panel var. Mağdur olmamak için sizde kaliteli, güncel ve güvenilir hizmetleriyle 7/24 müşteri desteği sağlayan en uygun Smmbi Smm Panel'i tercih edebilirsiniz.


Sitemiz üzerinden alınan bot takipçi servislerinin hiç birisinde garanti vermemekteyiz. Ancak 365 Gün, 90 Gün, 60 Gün Telafi Garantili Türk takipçi hizmetlerimiz de mevcuttur, bu hizmetler gerçek kişi hesaplarından oluşmaktadır.


Tüm hizmet detaylarını servis açıklamalarında ve kullanım koşullarımızda belirttik, inceleyebilirsiniz.